Taushetserklæring mal for styremedlemmer

Av Frøysaa & Bjørkgård

Taushetserklæringmal som beskytter forretningshemmeligheter.

239 NOK
Ex. VAT
0 NOK
Ex. VAT

Om dokumentet

Når man skal starte et nytt aksjeselskap stiller loven en rekke krav til hva som skal foreligge av dokumentasjon. I tillegg til denne dokumentasjonen kan det være greit å ha dokumenter som regulerer forholdet mellom aksjonærer. Det kan også være hensiktsmessig med en taushetserklæring. Ved siden av dokumentserien vi har laget for Lexolve Market om hvordan man stifter et aksjeselskap, har vi utviklet en taushetserklæring mal for styremedlemmer som det er greit å ha med fra oppstart eller når man bringer nye inn i styringen av selskapet.


Det er viktig å beskytte blant annet selskapets forretningshemmeligheter og arbeidsprosesser. Ved å be styremedlemmer og kontraktsparter til å signere taushetserklæringer, vil man langt på vei kunne sikre dette.


Dersom du har spørsmål om dette eller ønsker å tilpasse taushetserklæring malen til din bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.


Taushetserklæring mal for styremedlemmer er spesielt nyttig for:

  • Selskaper i utvikling

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Kun 3 steg så har du kontroll!

1

Kjøp dokumentet du trenger og få tilsendt din unike lenke på epost.

2

Lag dokumentet med vårt smarte spørreskjema. Husk å bruke tipsene fra advokaten!

3

Last ned for å signere med penn eller prøv digital signering - så er du ferdig!