Oppsigelse - drøftelsesmøte protokoll

Av Frøysaa & Bjørkgård

Protokoll til å dokumentere alt fra et drøftelsesmøte

149 NOK
Ex. VAT

Om dokumentet

Arbeidsmiljøloven stiller strenge krav til arbeidsgiver i en oppsigelsesprosess. Det er ikke tilstrekkelig med en tilstrekkelig saklig grunn for oppsigelse, prosessen og dokumentene skal også oppfylle lovens krav. I dokumentserien vi har laget til Lexolve Markedsplassen oppfylles lovens formkrav til hvert enkelt dokument.


Det er ikke fritt frem for arbeidsgiver å si opp ansatte. Før man beslutter å si opp noen må det avholdes et drøftelsesmøte. For å sikre kontradiksjon og bevise at det er avholdt et drøftelsesmøte før oppsigelse, så bør det signeres en protokoll fra møtet.


Dersom du er i tvil om du har saklig grunn til oppsigelse eller om du har permitteringsgrunnlag, anbefaler vi at du tar kontakt med advokat.

Oppsigelse - drøftelsesmøte protokoll dokumentet er spesielt nyttig for:

  • Når du skal holde drøftelsesmøte med arbeidstaker

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Kun 3 steg så har du kontroll!

1

Kjøp dokumentet du trenger og få tilsendt din unike lenke på epost.

2

Lag dokumentet med vårt smarte spørreskjema. Husk å bruke tipsene fra advokaten!

3

Last ned for å signere med penn eller prøv digital signering - så er du ferdig!