Norges nye markedsplass for juridiske dokumenter!

Nå er det slutt på timesvis med leting og unødvendig tidsbruk på å sette deg inn i kompliserte juridiske dokumenter. På Lexolve Market lager du selv sikre, rimelige og digitale juridiske dokumenter du trenger i din bedrift, med den innbakte juridiske ekspertisen du ville fått om du oppsøkte advokat.
På denne siden forklarer vi deg hvordan.
 • Finn dokumentet du trenger

  Velg blant dokumenter laget av juridiske eksperter. Da kan du heller konsentrere deg om å utvikle selskapet ditt, fremfor å bruke unødvendig tid på papirarbeid.

 • Betal en forhåndssatt pris

  Juridisk sikkerhet trenger ikke koste en formue. Med vår enkle betalingsløsning får du tilgang til dine dokumenter med én gang, til en pris du kjenner til på forhånd.

 • Rask utfylling

  Ved å svare på et enkelt spørreskjema med innbakt juridisk veiledning, skreddersys dokumentet til ditt behov. Det endelige dokumentet inneholder kun tekst som er relevant for deg, så du enkelt kan håndheve det i ettertid.

 • Signer dokumentet digitalt

  Når du er ferdig kan du enkelt sende dokumentet for digital signering til en eller flere parter. Du kan også laste ned dokumentet for fysisk signatur og lagring.

I samarbeid med

I samarbeid med