Om Lexolve

Å bygge et selskap skal være frigjørende. Motiverende. Spennende. Likevel blir mange ledere raskt oversvømt av hverdagslige oppgaver som stjeler deres tid og oppmerksomhet fra det de gjør best - å få selskap til å vokse. Slik skal det ikke være.


Vi i Lexolve ønsker at det skal være enkelt å få den juridiske sikkerheten du trenger for selskapet ditt, slik at du i stedet kan fokusere på det som er viktigst - å drive selskapet ditt fremover.


Derfor laget vi Lexolve Market - hele Norges markedsplass for juridiske dokumenter. Vi ønsker å gjøre livet enklere for selskaper, og menneskene som jobber i dem. Ved å bruke vår innovative teknolgiplattform kobler vi advokater som har juridisk kunnskap, med små og mellomstore bedrifter som har behov for å løse ulike juridiske behov i hverdagen.


Vi i Lexolve er en gjeng entustiaster med ekspertise innen jus, teknologi og markedsplasser. Vi mener det er på høy tid at jus blir mer tilgjengelig, rimelig og transparent. Lexolve Market er den andre teknologiplattformen vi lanserer for å oppnå dette målet. Fra før av tilbyr vi Lexolve SaaS til selskaper som vil lage sine egne dynamiske maler for å gjøre sine ansatte, kunder eller medlemmer selvgående når de lager juridiske dokumenter. Les mer om Lexolve SaaS her.


I tillegg til Lexolve Market og Lexolve SaaS - står vi også bak iniativene Oslo Legal Tech Meetup og Oslo Legal Hackathon for å fremme innovasjon i advokatbransjen generelt.


Daglig leder Merete Nygaard presenterer på et av våre arrangementer for å diskutere advokatbransjens fremtid.

Partnere på Lexolve Market

Lexolve leverer den tekniske plattformen til Lexolve Market, men uten dyktige og dedikerte partnere hadde det ikke vært noe juridisk innhold å kjøpe på markedsplassen. Vi er så heldige å ha en rekke dyktige juridiske eksperter med oss, som ønsker å gjøre det enklere for selskaper å oppnå juridisk sikkerhet uten at det koster skjorta. På Lexolve Market er det våre partnere som stiller sin ekspertise til rådighet for deg, mens Lexolve har lagd teknologien som gjør dette mulig. Når du gjør kjøp på plattformen går derfor en del av beløpet til Lexolve, og en del av beløpet går til våre partnere.


Vi ser kontinuerlig etter flere partnere som vil være med på å gjøre hverdagen enda enklere for små og mellomstore bedrifter. Om dette er deg - ta kontakt med oss!

Partners logos

En tjeneste fra Lexolve

Lexolve Market er utviklet av Lexolve (formelt selskapsnavn Lawbotics AS), en gründerbedrift med base i Oslo som lager digitale selvbetjeningsløsninger for juridiske tjenester. Lexolve ble stiftet i 2017 av Merete Nygaard, som ønsket å kombinere sin erfaring som forretningsadvokat med teknologi for å gjøre det enklere for alle å forstå og bruke jus. Selskapet har siden tatt posisjonen som Norges ledende legal tech selskap, og ble i 2018 kåret av Innmag til å være en av de mest innovative bedriftene i Norge. Selskapet står bak initativer som Oslo Legal Tech Meetup, Oslo Legal Hackathon, og deltar og underviser jevnlig om legal tech (juridisk teknologi) på konferanser og universiteter både i Norge og i utlandet.


Her kan du lese om oss i Advokatbladet, Dagens Næringsliv, Shifter og KK.


Følg oss Facebook, Linkedin og Twitter.